03/09/2017

Upisnine

Članovima kluba mogu postati sve fizičke osobe koje ispune obrazac/pristupnicu za učlanjenje sukladno kojoj se obvezuju da će redovito plaćati članarinu, poštivati Statut Kluba te pod moralnom odgovornošću djelovati i uzgajati na temelju Pravilnika o stručnom radu Hrvatskog kinološkog saveza.

Molimo Vas da sukladno novim zakonskim odredbama uz uplatu članarine obavezno ispunite Pristupnicu i pošaljete na naš e-mail info@patuljastipsi.hr

Članarina bez podataka iz Pristupnice neće moći biti prihvaćena jer je obvezan upis članova u Popis članova sa potrebnim podacima.

NAPOMENE:

Ako novi članovi ne dostave ispunjenu Pristupnicu smatra se da nisu članovi kluba.

Članarine su vezane uz kalendarsku godinu odnosno uplaćena članarina bez obzira na datum uplate vrijedi za tekuću kalendarsku godinu do 31.12.

Svake godine potrebno je obnoviti članstvo. Za ponovni upis nakon prekida članstva potrebno je opravdati dopisom na Izvršni odbor Kluba patuljastih pasmina Zagreb.

PREUZMI PRISTUPNICU

Matični članovi koji mijenjaju mjesto prebivališta van grada Zagreba, a sa preseljenjem mijenjaju i matični klub, dužni su najaviti ispis iz kluba putem ispisnice, a u klubu su uvijek dobrodošli kao vanjski podupirajući članovi.

PREUZMI ISPISNICU