03/09/2017

Uzgoj

1.) Najava parenja i prijava legla

Dubravka Katić (voditelj uzgoja)

uzgoj@patuljastipsi.hr
GSM 098/478 485

Željka Peić Radošević (zamjenik voditelja uzgoja)
GSM 091/597 2905

Legla se pregledavaju uz prethodnu najavu i u dogovoru sa voditeljem ili zamjenikom voditelja uzgoja!
Članovi su dužni unaprijed najaviti parenje voditelju ili zamjeniku voditelja uzgoja na mail uzgoj@patuljastipsi.hr a dogovor za pregled legla se može i telefonski.
Članovi su dužni prijaviti leglo unutar 48 sati od štenjenja te omogućiti voditelju ili zamjeniku voditelja uzgoja uvid u prvih 5 dana starosti legla, te isto tako u dogovoru s voditeljima uzgoja omogućiti pregled i prijavu legla u dobi od 6 tjedana starosti štenaca.

2.) Uzgojni pregledi

Uzgojni pregledi su u organizaciji Hrvatskog kinološkog Saveza.

Molimo da se na službenim stranicama Hrvatskog kinološkog Saveza informirate o lokacijama i datumima održavanja uzgojnih pregleda u organizaciji Hrvatskog kinološkog Saveza.

3.) Seminari za osposobljavanja uzgajivača

Sukladno Zakonu o zaštiti životinja (NN 102/17, 32/19), uzgajivači su obvezni ishoditi Rješenje o registraciji uzgoja pri nadležnom tijelu.

U tu svrhu, Hrvatski kinološki Savez organizira Seminare za osposobljavanje uzgajivača. O datumima i lokacijama Seminara za osposobljavanje uzgajivača u organizaciji Hrvatskog kinološkog Saveza molimo da se informirate na službenim internet stranicama Hrvatskog kinološkog Saveza.

Hrvatski kinološki Savez – seminar za ososobljavanje uzgajivača – 2020. godina

Za datume i lokacije Seminara za osposobljivanje uzgajivača u organizaciji drugih ovlaštenih tijela molimo da se informirate na službenim internet stranicama Ministarstva poljoprivrede.

Za prijavu registracije uzgoja molimo da se informirate na službenim internet stranicama nadležnog ministarstva Poljoprivrede – Obrazac zahtjeva za registraciju uzgoja kućnih ljubimaca namijenjenih prodaji.